Handelsbetingelser

Herunder finder du vores handelbetingelser

for Yoga i hverdagen.

Handelsbetingelser for Yoga i hverdagen

Produkter og tjenester udbydes af:

Anette & Claes ejet af

Gold Vision Instantly Unionize I/S


CVR: 37806870


Østergade 7D, 1.


8600 Silkeborg


Telefon: 3021 9686


Mail: info@anetteogclaes.dk

Sidst opdateret d. 16. januar 2022

Omfang


Nærværende købsbetingelser er gældende for køb online yogaforløb og abonnement på Yoga i hverdagen.

Aftaleindgåelser


Du skal ved hvert køb acceptere købsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver. Aftalen bliver indgået på dansk, og dansk lovgivning er gældende.

Gold Vision Instantly Unionize I/S forbeholder sig ret til at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. yoga matha tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte/udgåede varer samt leveringssvigt.

Priser


Alle priser er i DKK inkl. moms (25 %).

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Du bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt yoga matha accepterer ordren.

Prisen på eventuelle abonnementer kan reguleres løbende – dog med et varsel på min. 14 dage.

Betaling


Du kan betale med VISA/Dankort, VISA, Mastercard, JCB og via bankoverførsel. Betaling med betalingskort bliver gennemført i samarbejde med Stripe, som er godkendt efter de internationale kortorganisationers sikkerhedskrav. Ved køb af ydelser trækkes beløbet med det samme.

Du modtager en e-mail med bekræftelse på dit køb, når bestillingen er godkendt.

Fortrydelsesret


Når du tilmelder dig Yoga i hverdagen, bliver dit medlemskab aktiveret med det samme. Du får dermed adgang til hele Yoga i hverdagens indhold, så snart din bestilling er gennemført, og du fraskriver dig derfor retten til at fortryde købet.

Der er 7 dages prøveperiode til 0 kr. Hvis du afmelder dit abonnement inden prøveperiodens udløb, bliver du ikke opkrævet for abonnementsbetaling.

Medlemskab

Dit abonnement bliver fornyet, hvis du ikke har opsagt det, og så længe det kreditkort, der er brugt til at oprette abonnementet, er gyldigt.


Hver gang dit abonnement fornys, får du en kvittering pr. mail. Du kan også se kvitteringerne ved at logge ind på Yoga i hverdagen. Tryk på Din konto, vælg Køb. Du finder kvitteringerne ved at trykke på knappen Fakturahistorik under Betalingsmetode.

Hvis dit kort er udløbet eller skal skiftes, kan du gøre det ved at logge ind på yogaihverdagen.dk. Klik på ”Din konto” i øverste højre hjørne. Vælg Køb og tryk herefter på knappen Skift betalingsmetode under Betalingsmetode. Herefter kan du skifte dit betalingskort.


Hvis dit abonnement er lukket pga. spærret kort/nyt kort/manglende dækning, kan du genaktivere dit abonnement ved at logge ind på yogaihverdagen.dk og følge ovenstående beskrivelse og manuelt betale den forfaldne faktura.


Ønsker du at skifte abonnement, så log ind på yogaihvedagen.dk. Klik derefter på Din konto øverst i højre hjørne her på siden. Vælg Køb. Tryk på knappen Skift under Medlemskab. Herefter kan du vælge, hvilket abonnement du vil skifte til.


Opsigelse af medlemskab


Abonnementet fornys hver måned, hver tredje måned eller hvert år, alt efter hvilket abonnement du har valgt. Abonnementet opkræves automatisk på den gældende abonnementspris. Du kan opsige aftalen uden varsel, når du vil, inden kommende betalingsperiode, men den periode der allerede er betalt for, refunderes ikke.

Når du vil opsige dit abonnement, skal du logge ind på yogaihverdagen.dk. Klik derefter på Din konto i øverste højre hjørne. Vælg Køb. Tryk på knappen Afmeld abonnement under Medlemskab. Vælg en grund til, at du har valgt at opsige dit abonnement. Tryk på knappen Fortsæt annullering. Dit abonnement er hermed opsagt. Du modtager en mail med en bekræftelse, når din opsigelse er gået igennem.

Aflysning af online workshops/events


Aflysning af workshops/events kan ske ned til 24 timer før workshoppen/eventet. I tilfælde af aflysning af workshops/events, tilbagebetaler Gold Vision Instantly Unionize I/S det fulde beløb.

Force Majeure


I tilfælde af force majeure/force majeure lignende forhold, som skyldes fx ændret lovgivning, myndighedernes foranstaltninger, konflikter på arbejdsmarkedet, brand, oversvømmelse, krig, terror, sabotage, ulykke af større omfang eller lignende hændelser, som har indvirkning på Yoga i hverdagen, anser vi os som fritaget fra vores forpligtelser i henhold til nærværende aftale. Det vil derfor ikke være muligt at få refunderet pengene for et betalt abonnement, i tilfælde af at vores side går ned. Vi gør selvfølgelig vores ypperste for at komme i luften igen, skulle uheldet være ude.

Helbredstilstand og personskade

Gold Vision Instantly Unionize I/S og Yoga i hverdagen kan på intet tidspunkt stilles til ansvar for eventuelle skader påført under træningen/undervisningen eller som følge af træningen/undervisningen. Al træning er på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos eller med yoga matha og Yoga i hverdagen. yoga matha og Yoga i hverdagen tager ikke ansvaret for personskader som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. Her følges dansk erstatningsret på området.

Rettigheder

Gold Vision Instantly Unionize I/S leverede ydelser og produkter, hvad enten de er live, digitale eller trykte. Ved køb opnås alene en brugsret til det købte. Brugsretten er personlig. Det købte må kun anvendes til eget brug. Det købte skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand.

Levering og risiko


Ved tilmelding til yoga mathas online univers Yoga i hverdagen, får køber adgang til alt indhold, så snart bestillingen er gået igennem.


Ved onlinekurser leveres forløbet med det samme, når yoga matha har modtaget betaling for produktet.


Ved online yogaforløb modtager køber en video om dagen eller om ugen alt efter forløbets art.


Ved køb af gavekort aftales kan gavekortet indløses via yogaihverdagen.dk.

Reklamationsret


Den 24-måneders reklamationsfrist finder som udgangspunkt ikke anvendelse på køb af tjenesteydelser, så kontakt os med det samme, hvis du oplever problemer.

Refusion


Hvis der er tale om refusion, refunderes pengene til det kort, som blev anvendt ved købet.

Datapolitik

Gold Vision Instantly Unionize I/S indsamler kun de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med køb af ydelser og produkter. Formålet med indsamlingen er at kunne gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med Persondatalovens regler. Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger yoga matha har om dig. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Du kan rette henvendelse herom på ovennævnte email adresse.
For yderligere information henviser vi til:
yoga mathas privatlivspolitik


Forbehold for ændringer
Gold Vision Instantly Unionize I/S ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer. Den nye version har ikke tilbagevirkende kraft, og parterne er kun bundet af de handelsbetingelser, som er online den dag, ordren er placeret.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Se link nedenfor.

Links


Forbrugerrådet: www.forbrugerraadet.dk
Klageportal for Nævnenes Hus: kpo.naevneneshus.dk